Kertésznapló

Heti tervezésű határidőnaplóval bővített kertész naptár a biokertek kedvelőinek. A naptár sok hasznos információt tartalmaz, minden saját tervezés és saját tapasztalat alapján készült. Az összes teendő és gondolat a biokertészet alapján, vegyszermentes személetben íródott.

A biokertészet sokaknak nagy falatnak tűnik. Maga a konyhakert is. Amikor megmutatom az alapokat, sokan rácsodálkoznak, hogy tényleg, csak ennyi? Ez a naptár azoknak készült, akik egész évben szeretnének egy kis támaszt és tanácsokat a kertjükhöz, vagy nekiállnának néhány balkonparadicsomnak, de nem tudják, hogy hol induljanak el. Minden benne van, ami egy egész évre szükséges. Minden hónapra egy oldal tudnivaló, feladatokkal évszakos teendők, receptek, táblázatok, vetési naptár, minden, amire szüksége lehet egy kertésznek. Tehát semmi sem fog kimaradni! A napló már a harmadik kiadás, 2023-as határidőnaplóval. 2024-ben pihenünk, így nem lett friss, de a napló tudásanyaga több évig használható! Ajánlom azoknak, akik egész évben szeretnek naprakészek lenni a teendőkkel, és mindezt teljesen ökológiai módszerekkel tennék. 

Sale!

Kertésznapló 2023

990 Ft
Fókuszban az egészség és szeretnél végre magad termelni néhány zöldséget? Még sosem vetettél semmit, vagy mindig kudarc ér, mert a tetvek elborítják a spenótot? Szeretnél vegyszermentesen, bio élelmiszert előállítani magadnak, de nem ismered a növényvédelmet és nem szeretnél permetezni? Akkor jó helyen jársz! Itt a megoldás. Heti tervezésű határidőnaplóval bővített

BETEKINTŐ

Shopping Cart
Scroll to Top
Call Now Button