Mikrozöld növény – retek mix

700 Ft

 

Csak személyes átvétel, vagy rendelési felületen (pénztár- rendelési jegyzetek)  jelzett címre házhoz szállítás Szombathely – Ják – Balogunyom vonalon,  szerda csütörtök és pénteki napokon délelőtt. 

Friss, élő mikrozöld növényegyüttes, amiben 3 féle retek is megtalálható

Zöld retek: íze roppanós, lédús, enyhén csípős. Retekre emlékeztető.
Ásványi anyagok: vas, kálium, nátrium, réz, cink, mangán, foszfor, magnézium, kalcium, kiemelkedő folsav és antioxidáns tartalom
Vitaminok: C, A, B1 és B6

Coral retek:íze roppanós, lédús, enyhén csípős. Retekre emlékeztető.  Ásványi anyagok: Omega-3, fehérje, foszfor, kálium, kalcium, magnézium, cink kiemelkedő folsav és antioxidáns tartalom
Vitaminok: A, C, E B komplex

Fekete retek: Íze roppanós, lédús, enyhén csípős. Retekre emlékeztető.  Ásványi anyagok: vas, kálium, nátrium, magnézium, kalcium, kiemelkedő folsav és antioxidáns tartalom
Vitaminok: C, A, B1 és B6

A vágottal szembeni előnyök: nem kell hűtőben tárolni, nem kell azonnal elfogyasztani, elég csak annyit szüretelni egy kis ollóval, amit aktuálisan meg szeretnénk enni. 2 naponta egy kis vizet igényel, így akár 1 hétig tárolható a konyhapulton. Fogyasztás előtt frissen szüretelve a legjobb, hőhatás ne érje annak érdekében, hogy ne veszítse el vitamin tartalmát.

 

Mi is az a mikrozöld? A csírához hasonló, ám tovább nevelt növényi hajtások. Már termesztő közegben nőnek, esetemben kókuszrost, kenderrost vagy natúr biotőzeg. Körülbelül 7-14 nap alatt fejlődnek ki szüretelhető növénnyé, ekkor fogyasztjuk őket.

Koncentráltabban tartalmaznak vitaminokat, ásványi anyagokat és az ízük is markánsabb, mint a csíranövényeké. Roppanósak, frissek, a téli időszak egyik legkedveltebb friss növényei. A mikrozöldeknél csak a leveleket és a szárat fogyasztjuk.
Míg a csírák több esetben óvatosságra intenek, a mikrozöldek fogyasztása biztonságos. Nem vízkultúrában fejlődnek, hanem szabad levegőn, földben és napsütésben.

 

 

Cikkszám: HAROKOKER006 Kategória: Címkék: ,

Szeretettel készítve

Szeretettel és odafigyeléssel készült terméket vásárolsz.
Köszönjük, hogy megtisztelsz minket bizalmaddal. 

Ajándék!

A megrendelt termékek mellé a kedvezmény kupont adunk ajándékba! 

Házhozszállítás

Ingyenesen szállítunk 25.000 Ft összeghatár felett, szállítási költségekről bővebb információt az Általános Szerződési Feltételek oldalon érhetsz el!

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat és készlet. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal 100%-ban hazai magyar vállalkozást támogatsz! 

Bankkártyás fizetés

Könnyen kezelhető, megbízható, professzionális ügyfélbarát fizetési felület.

Gondos csomagolás

Minden esetben gondoskodó kezek által készülnek a csomagolások is. Tökéletesen odafigyelünk arra, hogy a választott termék ne sérüljön meg a szállítás közben. 

100% Garancia

Sérülten érkezett a termék? Esetleg nem jó vele valami? Garanciát vállalunk rá! 

Kérdéseid esetén

Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel, kérjük keress minket

Shopping Cart
Scroll to Top
Call Now Button